Vacature Fysiotherapie Nijmegen

Vacature fysiotherapeut Nijmegen in Medisch Centrum

Vacature fysiotherapie Nijmegen –> Fysiotherapie Lindenholt Ruikes & de Muijnk is een praktijk met 6 fysiotherapeuten en is gevestigd in multidisciplinair Medisch Centrum Onder de Linde aan de St. Agnetenweg in Nijmegen. Onze vacature fysiotherapie Nijmegen Behalve de fysiotherapiepraktijk bevinden zich ook twee huisartsenpraktijken en een psychologenpraktijk in het Centrum. Overige aanwezige disciplines: ergotherapie, POH ggz, diëtetiek, podotherapie en medisch pedicure. Er zijn ook een apotheek en een prikpost aanwezig. De praktijk is wijkgericht (Lindenholt). In een aangrenzende wijk (Neerbosch-Oost) is er een tweede praktijklocatie. Er bestaan binnen het Medisch Centrum en met overige professionals in de wijk korte lijnen voor overleg.

Vacature fysiotherapie Nijmegen

Wij zoeken:
1. Een collega fysiotherapeut met ervaring en aantoonbare expertise op het gebied van ouderen, neurologie, COPD en of claudicatio.
2. Een beginnend fysiotherapeut die ons team komt versterken en die zich wilt ontplooien en ontwikkelen op het gebied van ouderen, neurologie, COPD en of claudicatio.

Wij verwachten: een collega die zowel zelfstandig als ook in teamverband kan werken.

Wij bieden: een comfortabele en afwisselende werkomgeving met veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. De vacature is 28-32 uur per week. Salariëring en werktijden in overleg.

Aanwezige specialisaties in onze praktijk zijn: geriatrie-, manueel- en psychosomatische fysiotherapie. Verder onder meer de aandachtsgebieden: MS, mindfullnes, Parkinson, oncologische revalidatie, oedeemtherapie, schouder gespecialiseerde fysiotherapie en valpreventie.

Patiënten prijzen ons om de laagdrempeligheid, flexibiliteit en persoonlijke benadering.

Collega’s waarderen ons om de vrijheid en mogelijkheden die ze krijgen om zichzelf als professional te ontwikkelen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mail je sollicitatiebrief en CV naar: fysiotherapie@mc-onderdelinde.nl
T.a.v.: Martin de Muijnk

Fysiotherapie Lindenholt Ruikes & de Muijnk
St. Agnetenweg 75 – 6545 AT Nijmegen – 024-3780991

www.fysiotherapielindenholt.nl

Vacature fysiotherapeut nijmegen