Therapie

Fysiotherapie Lindenholt

Meer informatie over onze therapieën vindt u hieronder

Therapie

Fysiotherapie Lindenholt

Meer informatie over onze therapieën vindt u hieronder

Netwerken

Op deze pagina ziet u een overzicht van de specialistennetwerken waarin wij participeren.
Claudicationetwerk
Als patiënt met perifeer vaatlijden kunt u voor looptherapie terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten. Op deze website vindt u meer informatie over perifeer vaatlijden en looptherapie.
Website: www.claudicationet.nl

Parkinsonnet
Landelijk netwerk van specialisten, behandelaars, die te maken hebben met de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson.
Website:www.parkinsonnet.nl

CVA kennisnetwerk
Regionaal netwerk van specialisten, behandelaars, die te maken hebben met de behandeling van mensen met een herseninfarct (CVA= Cerebraal Vasculair Accident)
Website: www.cvanetwerknijmegen.nlGeriatrie Netwerk Nijmegen
Regionaal netwerk van fysiotherapeuten werkzaam in de geriatrie (ouderenzorg). Daarnaast ook aangesloten bij NVFG (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Geriatrie).


Regionaal netwerk Oedeemfysiotherapeuten Nijmegen en omgeving.
Regionaal netwerk in de vorm van een specialistisch IOF (Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten) voor oedeemfysiotherapeuten. Daarnaast ook lid van NFVL (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten binnen de Lymfologie
Website:www.nvfl.nl

Cooperatie Fysiotherapeuten Nijmegen (CFN)  De cooperatie heeft als missie dat het een krachtige positie in het onderhandelen binnen, en buiten de gezondheidszorg wil innemen en het wil een gesprekspartner zijn voor de partners in de ketenzorg en de zorgverzekeraars. CFN u.a. streeft naar kwaliteit in de praktijkvoering en naar het versterken van de positie van de fysiotherapie in de gezondheidszorg.
Website: www.cfn.uwzorggroeponline.nl

ONZG Netwerk

ONZG is een multidisciplinair oncologie netwerk, dat zich uitstrekt van bestaan uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en Zuid-Gelderland, via Land van Cuijk naar de Kop van Noord-Limburg. Wij begeleiden van patiënten en hun naasten, tijdens en na kanker. Bekijk hier de flyer van ONZG.