Locatie – Fysiotherapie Lindenholt

Revalidatie na corona

Bent u zelf in aanraking gekomen met het coronavirus? Wij hopen dat het goed met u gaat. Het kan zijn dat u verzwakt bent en dat u weer moet aansterken. Wij willen u hier graag bij helpen. Omdat het virus met name de luchtwegen aantast is het belangrijk dat u begeleid gaat worden door een gespecialiseerde longfysiotherapeut. In onze praktijk is Marjolijn Smit dit.

Fysiotherapie Lindenholt Ruikes & de Muijnk heeft alle kennis en middelen in huis om u optimaal te begeleiden bij deze revalidatie. Wij hebben ons de afgelopen weken, in samenwerking met verschillende ziekenhuizen en andere samenwerkingsverbanden, goed verdiept in het coronavirus en de bijpassende revalidatie. Door de korte lijntjes kunnen we daarnaast goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en onze therapie aanpassen en verbeteren als dat nodig is. Ook is er nauw contact met andere zorgverleners zoals huisartsen, diëtisten, ergotherapeuten, psychologen en logopedisten. Mocht het tijdens de revalidatie nodig zijn, dan zal de fysiotherapeut het contact voor u leggen.

De therapie kan op verschillende manieren plaatsvinden:

  • Begeleiding op afstand: contact met de longfysiotherapeut gebeurt telefonisch of middels beeldbellen.

  • De longfysiotherapeut komt bij u thuis. Afhankelijk van de besmettingskans kan dit met of zonder beschermende kleding.

  • In 1 van onze praktijken in Lindenholt in Medisch Centrum Onder de Linde (St. Agnetenweg 75) of in Neerbosch Oost in de Honinghoeve (Fanfarestraat 77).

Tijdens het eerste telefonische contact zal worden gekeken naar de vorm die in uw geval het beste uitkomt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze therapie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel naar 024-3780991 , mail naar fysiotherapie@mc-onderdelinde.nl