Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond van multidisciplinair Medisch Centrum Onder de Linde gelegen aan de St. Agnetenweg 75 in Nijmegen.

De balie van de praktijk bevindt zich in de centrale hal op de begane grond. De praktijkassistente ontvangt patiënten en maakt de vervolgafspraken bij uw fysiotherapeut.

Het Medisch Centrum beschikt over ruime parkeergelegenheid. Het gebouw is in 2008 nieuw gebouwd en voldoet aan de meest moderne kwaliteits- en veiligheidseisen.

Uiteraard is de fysiotherapiepraktijk rolstoeltoegankelijk. In de praktijk zijn vier ruim opgezette behandelkamers en een compleet ingerichte oefenzaal van 70 vierkante meter. In het hele pand zorgt het klimaatbeheersingssysteem voor een prettige werk- en behandel omgeving. In de oefenzaal zijn dames- en heren kleedruimtes met douches aanwezig.

Team

In de fysiotherapie praktijk werken we met een klein team waar we een gemoedelijke en laagdrempelige omgeving belangrijk vinden. We werken met praktijkassistentes die altijd tijd hebben voor een praatje en kopje koffie.

We hechten aan een persoonlijke benadering waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat en de klachten vanuit een breed perspectief behandeld worden. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, empathie en respect staan bij ons hoog in het vaandel.

We vinden het belangrijk om volgens de laatste inzichten en wetenschappelijke ontwikkelingen te werken maar daar bij niet de persoonlijke situatie en hulpvraag van de patiënt uit het oog te verliezen.

Klik hier voor meer informatie over ons team.