Organisatie


Organisatie

Oorsprong
Onze fysiotherapie praktijk is sinds 2008 gevestigd op de begane grond in het nieuw gebouwde Medisch Centrum Onder de Linde aan de Agnetenweg in Nijmegen. Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Nieuwstadweg.

Fysiotherapeut Vincent Ruikes, huisartsen Kees Lindeman en Marion de Jonge zijn initiatiefnemers geweest voor de nieuwbouw van dit centrum.

Multidisciplinair
Medisch Centrum Onder de Linde is een multidisciplinair centrum waar diverse disciplines zich hebben verenigd en waarbij er ruime mogelijkheden zijn voor samenwerking maar de afzonderlijke praktijken hun eigen identiteit hebben.

In het centrum zijn de volgende disciplines werkzaam: fysiotherapie, huisartsenzorg, psychologie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, medisch pedicure, fundus oog fotografie en klinisch psychiater. Voorts zit er op de beneden verdieping van het centrum een apotheek en er is een prikpost waar bloed geprikt kan worden.

Directe communicatie
Binnen het centrum zijn de communicatielijnen kort en er zijn diverse vormen van samenwerking om elkaar aan te vullen en complete producten voor onze cliënten te maken.

Positie in Lindenholt en omgeving
Onze activiteiten overschrijden uiteraard ook de grenzen van het centrum. Er zijn goede contacten met omliggende praktijken en overige disciplines. Alle verwijzers en huisartsen ontvangen altijd een rapportage na afloop van een behandeling. Als het nodig is ook tussentijds. Voor de bij ons aanwezige specialisaties zien wij ook mensen van buiten de wijk.